VARMT VÄLKOMMEN TILL BAKGÅRDEN I REVSUND.

Här lagas mat på beställning till konferenser, fester, bröllop och minnesstunder. Här bakas surdegsbröd, bullar och knäcke i bageriet och här bryggs öl av olika slag. I anslut- ning till köket och bageriet har vi en mysig lokal med utsikt över Revsundssjön. Lokalen rymmer cirka 20 personer och går att hyra för mindre fester och konferenser. Här har vi också kurser och ölprovningar. Du kanske vill ge bort en kurs i present eller julklapp. Vi ordnar ett presentkort.

Mycket kreativitet har frodats inom dessa väggar genom årens lopp. Här har spelats in folkmusik, rock och jazz och några ”kändisar” som varit här är: Jill Johnsson, Roger Pontare, Martin Stenmarck, Kalle Moreus, Lisa Miskovosky och naturligtvis lokalkändisarna Lars Persa, Hoven Droven och Triakel.

Bakgården har fått Miljöpartiets miljöpris 2017

Läs mer om utnämningen och motiveringen här.

Söndagen den 3/9 deltar vi Skördefesten i Jämtland och vi har samlat mathantverkare i närheten till en gememsam dag på Revsundslogen som vi kallar ”Smaka på Revsund”. Du hittar mer information om denna fullmatade dag på Skördefestens egen facebooksida eller på Revsund.se

Vi vill särskilt slå ett slag för en nyhet i år - pop-up restaurang som Bakgården kommer att göra med lokala produkter lördagen innan. Anmäl dig direkt till Kerstin 070-6489774.


Vill du gå någon av våra populära kurser i ölbryggning eller surdegsbakning?

Ölbryggningskurs 12/11 2017

Kurs i surdegsbakning 19/11 2917 

BAKGÅRDEN I REVSUND, KERSTIN OCH GUSTAV HYLÉN, 0693-320 20, 076-8356408, REVSUND 220, 840 50 GÄLLÖ